Големите Малки

Големите Малки

Миряна На нашата улица

Ето, че и “На нашата улица” прави своята премиера! Дойде подходящия момент за първия материал в секцията, като поводите за това всъщност са два – едно чудно клипче, което сестра ми направи и една прекрасна инициатива “Големите Малки” на изданията 24 часа и Труд, Министерство на икономиката на Република България, Пощенска банка, Мтел, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България и комуникационната група “All Channels”.

Клипчето визуално съпътства статията “Колко е важно да бъдеш малък”. То поставя началото на визуалната колекция на Мимибизландия, която се надяваме да бъде редовно попълвана с интересни снимки, картинки, графики, мемета и видеоклипове. Ето накратко колко е важно да бъдеш малък във видео вариант:

Само преди ден, едната ни любима братовчедка сподели за инициативата “Големите Малки” на гореизброените партньори. Аханахме от почуда, че някой наистина обръща внимание на малките, след това ни стана изключително приятно, че такива неща се случват в България, а накрая – и до момента не мога да спра да гледам рекламното им клипче, което описва Малките по невероятно точен начин! И да, нашият семеен бизнес ще участва – все пак, подобно на олимпийския принцип ще го направим в знак на уважение към тези, които са създали проекта, както и за всички нас, Малките! Време за кандидатстване не остана, но все пак не се изисква много. Ако все пак се решите да опитате – пожелаваме Ви успех!

А защо това е първия материал в
“На нашата улица”?

Защото символично всички на нашата улица сме все от Малките. Затова и го показваме в звук и картина, и споделяме една прекрасна инициатива, която ни отдава дължимото ни!